07 elokuuta 2015

TYHJÄ SEINÄ
Mitä laittaisit tyhjälle seinälle?
 


Haetaan hyviä vinkkejä suuren seinän peittämiseen. Seinällä on korkeutta kuutisen metriä, ja seinä on osa porraskuilua. Tarvitaan lisää kodikkuutta, ja akustoivat ominaisuudet eivät olisi pahitteeksi. Mielellään DIY-menininki ja halpa. Meiltä löytyy jämäpaloja akustiikkalevyä, jotka jäivät yli kotiteatterista, joten nämä olisi hyvä hyötykäyttää. Asuntomessujen oheiskohteessa kivistön koneistossa oli esillä viisikulmaiset akustiikkalevyt. Sen tarkemmin en ole noihin levyihin perehtynyt, joten en tiedä saako levyjä valmiina vai oliko ne kustomoitu tuohon kohteeseen. Tai sitten jotain muuta ja riittävän massiivista, jos en akustiikkalevyistä innostu. Massiivinen ryijy olisi ihana mutta hinnat taitavat liikkua pilvissä ja näin saavuttamattomissa. Äh, hankalaa vai mitä?

Ihanaa, se on viikon paras päivä!

Jane


5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tekisin ehkä muutaman kangastaulun sarjan tai sitten nostaisin kauniin maton seinälle. :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei Maria ja kiitti vinkeistä, varsinkin tuosta mattosellaisesta :)Miten teillä raksa etenee, olitteko jo muuttaneet? Blogia kävin muutama päivä sitten lukemassa.

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Tuo mattoidea kuulostaa hyvältä :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Niin Johanna kuulostaa minustakin, saas nähdä jos löydän hyvän maton seinälle :)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä siis toinen ihastelemani matto :) tietenkin näistä teksteistä on jo aikaa eikä välttämättä löydy enää valikoimista :) sari