08 heinäkuuta 2015

WALL HANGING


Mikäli lomalla käy aika pitkäksi, ja mieli sekä kädet halajavat jotain tekemistä, niin tässäpä mainio vinkki. Aikaa oheisen seinäroikuttimen tekemiseen menee puolisen tuntia, joten lyhyelläkin kärsivällisyydellä varustetut selviytyvät hommasta helposti (kuten allekirjoittanut).Sahasin rautasahalla bambukepin (löytyy puutarhakaupoista) sopivaan mittaan ja aloin lisäillä siihen kuteenpätkiä. Kieputin kuteet nelinkerroin ja näin sain haluamaani voluumia työhön. Mikäli sinulta ei löydy kudetta voi tässä käyttää mitä tahansa materiaalia, anna mielikuvituksen vaan valita ja kurki mitä kaapeista löytyy. Lankoihin voi lisäillä puuhelmiä ja kuteen sekaan voit laittaa roikkumaan jotain muuta kivaa.
Lopuksi leikkaisin kuteet haluttuun muotoon, ja tässä toteustapa on vapaa. Itse halusin leikata pätkät hieman vapaammin, niin ettei leikattu reuna ole liian tasainen.


Ajattelin ripustaa työn makuuhuoneen seinälle, ja innostuin tekemisestä niin paljon että luultavasti seuraavan kerran kokeilen astetta haastavampaa eli yritän lisätä työhön muutaman makrameesolmun sekä puisia helmiä. Täytyy vaan käydä laatikonpohjat läpi ja katsoa mitä materiaalia kudokseen voisi hyödyntää. Kivaa heinäkuista päivää!


Jane


2 kommenttia:

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Kaunis ♥

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Kiitos Johanna <3