24 kesäkuuta 2015

VIELÄ KERRAN


Elinvoima ei ilmene ainoastaan sinnikkyytenä vaan myös kykynä aloittaa kaikki alusta.

- F. Scott Fitzgerald -

Mistähän sitä aloittaisi? Pitkään olin sivussa blogimaailmasta, en edes käynyt lukemassa eräitä suosikkiblogejani. Oma nuppuseni jäi aivan tuuliajolle ja ajattelin jo lopettaa mokoman kiusankappaleen. Vedettiin henkeä, ja kun oikea elämä on saatu järjestykseen, on vihdoin aika jatkaa kirjoittamista.

Mitä meille kuuluu? Asumme tällä hetkellä kahdessa eri maassa, mies pääsääntöisesti Norjassa, Oslossa, ja minä Suomessa. Reissaamme siis kahden maan ja kodin väliä. Myöhemmin myös minä tulen asumaan enemmän Oslossa, ja tämä uusi ihana kotimme jää meille toistaiseksi "mökkipaikaksi".

Talon - vai pitäisikö sanoa kodin, rakentaminen on jäänyt täysin meidän väsyneille harteille. Paljon on saatu aikaiseksi, mutta miehen työ muualla asettaa tietenkin omat rajoituksensa. Keskitymme nyt talon julkisivun valmiiksi saattamiseen sekä pihakin kaipaa kuopsutusta. Minulla on niin paljon kerrottavaa ja kuviakin löytyy!

Vantaan asuntomessuille sisustamani kohde (yhdessä erään toisen sisustussuunnittelijan kanssa) etenee vinhaa vauhtia, messuihin on aikaa enää reilu kaksi viikkoa, jännää. Tulkaa sitten katsomaan kohdettamme kristallikuutio 20b ihan paikan päälle. Ja jos ei halua tulla messuilemaan niin DEKO ilmestyy 1.7. jossa löytyy tietoja ja muutama kuva kohteesta.

Kesäinen tervehdys kaikille - toivon mukaan muutama vanhakin seuraaja viitsii vielä käydä kurkkaamassa kuulumisia.
Jane

4 kommenttia:

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Kiva kun tulit takaisin :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Kiitos Johanna, tässä sai kehiteltyä aikamoisen rimakauhun, kiva olla takaisin blogimaailmassa :)

maja | mustaovi kirjoitti...

Tulin kurkkaamaan ja voi miten iloiseksi tulin, kun uusien tuulien jälkeen taas olit päivittänyt kuulumisia <3

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Aivan ihanaa kun löysit vielä tiesi tänne jo melkein unhoksiin jääneeseen blogiin <3