27 kesäkuuta 2015

KASVEJA KUVUSSAIhme paikka tuo pinterest - tällainen idea omasta pienestä kasviterraariosta löytyi sivuilta, ja oli kyllä niin koukuttavan näköiset istutukset, että pakkohan se oli kokeilla omien versioiden askartelua.Alussa oli pari maljakkoa, ruukkusoraa, multaa sekä tietty kasveja. Osa kasveista hankittu paikallisesta monikansallisesta puutarhamyymälästä, osa sitten nyhdetty oman pihan istutuksista. Astian pohjalle salaojaksi ruukkusoraa, ja tämän jälkeen vapaamuotoista kasvien asettelua. Kun kasvit tulevat lasimaljakkoon kannattaa mullan kanssa tuhrata mahdollisimman vähän, muuten tulee ikävän sottaisen näköinen istutus.


Valmista tuli ja yllättävän nopeasti. Sopii tällaiselle hieman kärsimättömälle DIY-harrastelijalle. Mies kommentoi isutuksia seuraavasti: huisia, pysyykö noi hengissä?
Terraariot löysivät oman paikkansa valmistumaisillaan olevalta terassilta, tänään joimme aamukahvit ensimmäistä kertaa ulkona, ihan omalla ja kauan kaivatulla patiolla. Hoo huhkii viikonlopun tämän askareen parissa ja valmis terassi on lähempänä kuin ikinä - ehkä jo sunnuntaina!


Ihanan aurinkoista kesäpäivää!

Jane

2 kommenttia:

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Voi kuinka kaunista ♥

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Kiitos Johanna <3