24 elokuuta 2014

UUSIA TUULIAUnelmia - niitä on meillä kaikilla.

 Miten unelmat saadaan todeksi? Mitään ei tupsahda helpolla nenän eteen ja ainoastaan päämäärätietoinen työskentely haaveiden saattamiseksi toteen toimii. Tai sitten jostain tulee se onnenkantamoinen joka mahdollistaa jonkin todeksi.

Itse olen miettinyt pitkään sisustusalan opintoja ja vihdoin uskalsin ottaa sen ratkaisevan askeleen. Aloitan sisustussuunnittelun opiskelun Helsinki Design Schoolissa ensi viikolla. Opettajat ovat alansa huippuja, joista esimerkkinä Joanna Laajisto ja Kaisa Blomstedt. Joanna on suunnitellut esimerkiksi Helsingin vanhan kauppahallin story-kahvilan. Tätä upeutta sekä Joannan töitä pääset kurkkaamaan täältä. Kaisa on ensimmäinen sisustusarkkitehti jonka tiesin ja hänen uransa on ainutlaatuinen. Kaikki varmaan muistamme Kappeli-ravintolan, joka on Kaisan käsialaa, sekä muut lukuisat kohteet joita hän on suunnitellut vuosien mittaan.

Blogini on nyt puolitoistavuotias, juuri kävelemään oppinut kakara, joka toivottavasti kasvaa ja kehittyy vuosien saatossa. Bloggaaminen on avannut minulle uusia mahdollisuuksia, joista yksi on hieno tilaisuus päästä sisustamaan ensi vuoden asuntomessujen kohteen. Asuntomessut järjestetään vuonna 2015 Vantaa Kivistössä ja kohteeni on reilut 200m2 moderni paritalo. Tässä riittää haasteita tulevaan ja odotankin innolla jo ensi vuotta. Lisäksi pari muuta kivaa juttua on työn alla, ja kaikki on tämän bloggaamisen ansiota!

Jotain konkreettistakin uutta on löytynyt meidän kotiimme, uusi kiva pöytävalaisin, jonka löysin Hemtexistä. Valaisin sujahtaa mukavasti kukkien sekä tuon morttelina myydyn halon viereen. Käykää ihmeessä kurkkaamassa kyseisen firman nettisivuja, mukavia uutuuksia on tulossa lisääkin.Viimeistä viedään, elokuu vaihtuu juuri syyskuuksi!

Jane

12 kommenttia:

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Onnea uusista tuulista!

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Kiitos Johanna <3

Milla kirjoitti...

Netta käski sanoa, että on hänellä hurja täti, ollaan ylpeitä susta! <3 Kyllä kaikki on tiedetty mikä potentiaali sinussa muhii! Pääseepä kaikki näkemään sun luovaa puolta :) hurjaa!

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Terveisiä ihanalle Netalle <3

maja // mustaovi kirjoitti...

Voi miten uskomattoman hienoa. Onnea opintielle ja paljon menestystä kaikkeen uuteen, mitä tuulet tuovatkaan tullessaan!

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Kiitos Maja <3 Jännä vuosi edessä..;)

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Aivan ihana koti teillä, löysin tänne tuolta Styleroomin kautta. Niin hienot maisematkin vielä : )
Meidän blogit on muuten melkein saman ikäiset, itse taisin aloittaa suunnilleen viikkoa aikaisemmin.
Oikein ihanaa syksyn jatkoa ja tsemppiä opiskeluihin : )

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei ja anteeksi tämä vastauksen viipyminen! Ja sinne styleroomin puolelle pitäisi käydä lisäämässä kuvia :) Kiva kun tykkäät, hiljakseen tämäkin koti muuttuu viihtyisämmäksi, yksi taulukin on jo seinällä. Täytyy käydä lukemassa sinunkin blogia, jossain vaiheessa olen siellä jo piipahtanut :)

Meidän Residenssi kirjoitti...

Olen jo muutamaan otteeseen ajautunut blogiisi, katsellessani rakennus- ja sisustusblogeja. Hienolta näyttää! Pakko oli tulla toivottamaan tsempit niin rakentamisen kuin opintojen saralle! Ja tuosta asuntomessukohteen sisustamisesta tulee varmasti hieno kokemus :)

-K Meidän Residenssi -blogista

Mrs Oja kirjoitti...

Hei! Kiireitä sinulla riittää varmasti paljon uusien haasteiden edessä, tsemppiä niihin! Haastoin sinut kokeeksi mukaan "yksi väri yksi päivä" -haasteella, jos ennätät jossain välissä vilautella kaunista kotianne lisää...? Ei ressiä eikä paineita, vaan mukavaa talven odotusta! t. Teea / hemmahosoja -blogi

Essi // Koti rakennetaan tunteella kirjoitti...

Jostain eksyin blogiisi ja ahmin sen lähes yhdeltä lukemalta läpi :) uskomattoman ihania kuvia otat ja kaunis koti teillä! Me aloitellaan rakennusprojektia lähikuntaan, eli Sipooseen. Kivitalosta (tai passiiviharkoista tehdystä) haaveillaan, mutta budjettisyistä taidetaan joutua tyytymään puuhun. Ihanilta kuulostaa tulevaisuudensuunnitelmat! Toivottavasti löydät opiskelukiireiltä aikaa jatkaa blogiakin :) mun blogi löytyy osoitteesta www.kotitunteella.blogspot.fi

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei kaikki! Täältä tulee "pienellä viiveellä" kommentteja takaisin päin. Kiitos kun olette käyneet täällä selailemassa, blogi on roikkunut täällä tuuliajolla aivan liian pitkään, jokin päätös tämänkin suhteen tulisi tehdä. Mukavaa raksa-aikaa teille, se on kaikesta stressistä huolimatta kaiken sen hien ja tuskan arvoista. Ja ihana Mrs Oja, teillä on niin ihana koti, käyn aina välillä siellä vilkulemassa. Kiitos haasteesta, se taitaa nyt jäädä kun on tuskaa saada edes yhtä päivitystä tehtyä :)

Jane