06 elokuuta 2014

ULKOVALAISIMET


Julkisivun valmistuessa täytyi tehdä lopulliset valinnat valaisinten suhteen. Halusin valaisinten muotokielen olevan selkeän yksinkertainen sekä valon heijastuvan alaspäin.

Valikoima on varsin laaja ja viime metreillä seinä- ja pylväsvalaisinten valinta vaihtui Massiven Gothasta saman puljun Graz-malliin.

Seinä- ja pylväsvalaisimet ovat alumiinia ja teholtaan 7W. Tavoitteena oli hankkia LED-valaisimet, mutta pidin pääni (miehen vastuksesta huolimatta) ja valitsimme sitten tavallisella polttimolla olevat valot. Valaisimiin voi halutessaan vaihtaa energiansäästöpolttimot ja ehkä jopa led-sellaiset...
 kuva: laatuvalaisin

 kuva: laatuvalaisin

Sisääntulokuistin kattoon valikoitui LED-paneelit, joita ympäröi alumiininen reunus. Tässä kohtaa valikoima supistui merkittävästi, ja erityisena haasteena oli upotusaukon syvyys (5cm).

kuva: eurovalaisin

Julkisivun rappaus ja laudoitus valmistuu perjantaihin mennessä, vähänkö jee! Kiersimme eilen talon huolella läpi ja paria fixausta lukuunottamatta urakka on menossa hienosti läpi. Ihanaa kun telineet (ja raksamiehet) lähtevät muille raksoille. Koko loma meni niin, ettei montaa päivää saatu olla talolla ilman muuta seuraa, mutta rakentaminen on...


Lämpöistä viikkoa!

Jane

 

2 kommenttia:

Iisa kirjoitti...

Tyylikkäät valaisimet! ja onnea rappauksen valmistumisesta :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Kiitos Iisa :) Huomenna puretaan telineet, kyllähän niitä seitsemän viikkoa jo katseltiinkin. Sitten nähdään julkisivu oikein kunnolla.