03 elokuuta 2014

ULKOKOREA Meidän loman aikana julkisivu on saanut uuden pinnan päällensä. Tästä syystä olemme lomailleet tänä kesänä enemmän kuin ikinä. Nyt on akut ja patterit täynnä virtaa kohtaamaan syksyn ja talven.
Nämä hirmuiset helteet ovat tehneet asumisen sisällä hankalaksi. Ja kun ovia ei pysty avaamaan edes yöksi, oli tämä pakeneminen välttämätön ratkaisu. Meillä on edelleen suuria ongelmia saada viilennys toimivaksi, juuri kun sillekin toiminnolle olisi käyttöä. Talon ympärillä on edelleen telineet, muovit poistettiin onneksi tällä viikolla. 

Valkoiset pinnat on rapattu Ston aineilla, raekokohan oli se 1.5mm. Autokatos laudoitettiin vinolaudalla ja maalattiin heinä-sävyllä. Tässä onkin riittänyt meille että muille työsarkaa. Loma ilman pensseliä on kuin joulu ilman pukkia...

Mutta mutta, tältä näyttää nyt! 


 

 Työn laatuun olemme erittäin tyytyväisiä, pisteet urakoitsijalle! Minulta saa tarvittaessa yhteystiedot ja suositukset.
 Pian on edessä terassien rakentaminen, näihin suunnitelmiin palataan piakkoin.

Huh hellettä!

Jane2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jane! Toivottavasti luet vanhoja postauksia.... Muistatko mikä sävy teidän Ston rappauksessa on? Täällä armonton pohdinta pienten sävyerojen kanssa :)
Susanna

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei!

Sävy löytyy tikkurilan facade-mallistosta, 4980. Tämä oli kaikkein vaalein sävy ja ston tuotteet (ja muutkin ketkä käyttävät nsc karttaa) voidaan sävyttää tähän väriin. Kun rappaus oli valmis näytti talon sävy iltasella jopa hieman sinertävältä, nyt sävy on kyllä hyvin valkoinen, niin valkoinen että voisin väittää värin olevan maalarinvalkoinen :)