02 toukokuuta 2014

PIENIÄ HANKINTOJA

 
 
Tämä päivä oli pyhitettty paitsi lomailulle myös keittiön viimeistelylle. Tarkoitus oli saada jääkaapin ja pakastimen integroitavat ovet paikoilleen. Hyvät aikomukset käänsivät kuperkeikkaa ja niin vain aivan yks ja kaks päätettiin lähteä Helsingin ytimeen kiertelemään sisustuskauppoja sekä hankkiutua lounaalle johonkin kivaan paikkaan.
 
Automme kurvasi ensin artek-aitan pihaan, jossa ihastelimme erästä nojatuolia mutta budjettimme rakoillessa päädyimme ostamaan parisen siena-ruokaliinaa sekä julisteen. Talon rappaustöiden sekä pihamaan valmistumisen jälkeen tähyillään raha-arkun pohjalle ja mikäli killingit riittävät, niin sitten tehdään suurempia hankintoja. "Varsin viisasta" joku voisi ajatella.  
 


 
 
 
 
Muut mainittavat hankinnat löydettiin - tämän muissa blogeissa jo aikoja sitten bongatusta ruotsalaisesta granit sisustustilpehöörikaupasta.
 
 
Korimme pohjalta löytyi aina niin tarpeellisia servettejä, patalappuja, tuikkulyhtyjä ja jotain kivan näköisiä maustesekoituksia.
 


Meidänkin kotiin saatiin vihdoinkin myös betonia näkyviin!


 
 
Päivän lopuksi kävimme katsomasssa erään "rapparifirman" referenssikohteen. Meillä on nyt muutama tarjous kasassa ja ensi viikon aikana täytyisi saada jokin diili väännettyä kasaan. Ennen sitä tiedossa lautojen maalausta sekä niiden ovien kiinnittäminen.
 
Toimeliasta viikonloppua!
 
Jane
 
 
 
4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oi, onpa hieno tuo betonivati!

Jane kirjoitti...

Granitista näitä löytyy, myös neliön mallisia sekä muitakin betonijuttuja, sinne vaan katselemaan teidänkin piakkoin valmistuvaan kotiin :)

Maria kirjoitti...

Mä luulen että Joni ei nyt ihan vielä lämpene noille pikkujutuille, vaikka oonkin niitä vaivihkaa jo alkanut hankkimaan..! :D Kiitos vinkistä! :)

Jane kirjoitti...

Nuo miehet jaksaa aina vaan olla niin järkeviä..:)