16 toukokuuta 2014

JOTAIN VANHAA


Pieni sympaattinen peilipöytä.
 
 Tällainen tuli meille parisen viikkoa huutokaupan kautta, ihan muutamalla eurolla vaan. Ajatuksena oli hyödyntää tuo peili, laittaa se seinälle osaksi jotain suurempaa kokonaisuutta.
 
 Voiko lipastoa ja peiliä erottaa toisistaan? 
 


 
Hempeää loppuviikkoa!
 
Jane


8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Itse en erottaisi, tosin vaihtaisin kyllä nuo peilit että pääsisi taas käyttöön. Ihana pöytä! :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Sä oot Hoon kanssa samoilla linjoilla tuon peilin suhteen, mä taas halusin peilipöydän tuon kuluneen peilin vuoksi :) Täytyy miettiä mille alkaa, jotkin kivat nupit voisi kaapistoon laittaa.

Jenni / 2 x ILO kirjoitti...

Ihanan näköistä, mukava blogilöytö tälle päivää. Jään kyllä seurailemaan :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei Jenni! Kiva löysit tiesi tännekin, kävin katsomassa sinunkin blogiasi ja voi miten se on mun makuun! Eli seuraan kyllä sinunkin blogiasi :)

Lispe kirjoitti...

Löysin blogisi hemmas hos oja- blogin kautta. Piti heti lukea koko blogi läpi.. :) yön puolelle meni.. Meillä tontti hommattuna ja nyt hirveästi ideoita metsästelen. Tosi hyvä blogi sulla kyllä on. Mitä olette tykänneet betoni porraskaiteista? Saunastaki voisin vähän ottaa mallia, ainakin sivuikkunan ja valkoisten kiuaskivien suhteen. Jään seuraamaan uusiakin postauksia. T:Lispe

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei Lispe ja tervetuloa tännekin! Hemma hos oja on yksi suosikkiblogeistani! Pienen sydäntä lämmittää kun kerroit lukeneesi koko blogin kerralla läpi, niin teen itsekin kun löydän jonkin itselleni sopivan tuotoksen.

Te elätte ihanaa vaihetta, kaikki on vielä auki ja edessä on vaikka millaisia mahdollisuuksia rakentaa se unelmien koti :) Porraskaide odottaa vielä käsijohdetta, sitä ei vaan saada millään tilattua... Kaide on muurattu väliseinäharkoista, nopeaa ja helppoa. Hyvä jos tästäkin blogista löytyy vinkkejä raksaajalle, ei ole turhaan nakuteltu tekstejä vuoden ajan.

Mukavaa raksa-aikaa!

Piia kirjoitti...

Tosi kiva blogi sinulla :)
Omassani on sinulle haaste: http://kodikkaastineliossa.blogspot.fi/2014/05/ensimmainen-blogihaaste-11.html

Aurinkoista kevättä!

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei Piia ja kiitos haasteesta! Yritetään vastata siihen jossain vaiheessa, sama haaste odottaa jo toiseltakin bloggaajalta :)

Aurinkoista viikonloppua sinnekin!