17 huhtikuuta 2014

VALOA TULVILLAAN

 
 
Lähestyvä kesä ja sen myötä valon määrä tuovat tarpeen saada olohuoneen sisustus edes jollekin valmiille tolalle. Unohdetaan puuttuvat listat sekä muut viimeistelyt - kaikki kyllä valmistuu aikanaan.
 
 Alakerrassa alkaa olla jo valmista, Hoo on nakutellut saunan iltapuhteinaan valmiiksi, nyt odotellaan oveen sekä ikkunaan lasia.


 

  Takka on uuvattavan prosessin jälkeen paikoillaan ja toiminnassa. Tontille saapui kolmeen eri kertaan hyvänä yrityksenä piipun osia, joko ne olivat väärän värisiä tai mallisia. Tämä kaikki kuitenkin on onneksi mennyttä ja nyt saamme nauttia kipakasta lämmöstä sekä tunnelmasta, jonka kevyttakka meille luo.





 



Heh, blogimatto... on se vaan niin kiva.

 
 Miten ihminen saa ongelman aikaiseksi sohvapöydän valitsemisesta... Kuvassa möllöttää vanha pöytämme, uuden suhteen olisi toivomuksia ja ideoita - toivottujen mallien hinnat vain karkaavat meidän ulottumattomiin. Päätin etten kiirehdi tämän asian suhteen, wanhalla mennään toistaiseksi.


 
Meillä on tiedossa raksavapaa pääsiäinen, tai no ainakin viimeisille päiville luvassa hieman rennompaa ohjelmaa.
 
Lämpöistä pääsiäistä teille kaikille!
 
Jane
 



6 kommenttia:

Tanja / Lumihopea / Blackblingwhite kirjoitti...

Oh my miten upeeta teillä on! En malta oottaa et pääsen kylään :)

Jane kirjoitti...

Kiitos Tanja!

Pienin askelin kohti valmistumista, olohuone alkaa jotenkin olla kuosissa, tosin taulut uupuvat ja muutama kalustehankinta tekemättä :) Ja täällä jo odotellaan loppukesää!

Maria kirjoitti...

Heeei, mistä tuo olohuoneen roikkuvalo on? Sekin on ihana!

Jane kirjoitti...

Heipä hei! Tuo valaisin on Normann Copenhagenin Bell, itse hankin tuon meidän kappaleen Finnish design shopista, oli hyvässä alennuksessa. Eilen bongasin saman valaisimen keskustan stockalta.

Dreamingliver kirjoitti...

Magee tuo takka, vau! Muutenkin kivannäköistä :) Jään lukijaksi!
Meillä rakennusajat just alkamassa :)

jonnadreaming.blogspot.fi

Jane kirjoitti...

Kiva kun löysit blogini. Onnea raksaprojektiin,pian sekin aika koittaa kun asutatte uutta kotia!