30 huhtikuuta 2014

INTOA TÄYNNÄ

 
 
Aurinko, lähestyvä kesä sekä melkein valmis uusi koti. Paljon syitä vetää suu leveään hymyyn. Vuosi sitten vaaputtiin tämän rakentamisen kanssa hieman erilaisemmissa tunnelmissa - talon valmistuminen eteni (mielestäni) tuskastuttavan hitaasti. Jouluun tuntui olevan matkaa enemmän kuin toiselle galaksille ja ajatus kuusileikeistä tulevassa kodissa epätodennäköiseltä. Mutta täällä nyt ollaan ja viime vuoden tunnelmista voit lukea tästä klikkaamalla.
 
 Idean vuoden takaisiin muisteloihin tuli hemma hos Oja -blogista. Kiitos ideasta! Ja kiitos "vakkareille" kun kerta toisensa jälkeen olette käyneet kurkkimassa josko täällä olisi jotain luettavaa!
 
Tämä blogipahanen on ollut reilun vuoden esillä ja koko ajan olen kärsinyt erilaisista teknisistä ongelmista blogini päivittämisen suhteen. Syötteet eivät ole toimineet (tiedoksi joille tuo syöte-sananen ei aukea; rikkinäinen syöte vaikuttaa niin ettei blogia pysty linkittämään esimerkiksi muiden blogien sivuille). Näin oli asiat vielä eilen... ja nyt blogini toimii kuin unelma! Eli päivitykset pitäisi näkyä niin blogilistalla että muutaman kanssabloggaajan sivuilla, jihaa!
 
Tästä suoraan Wapputunnelmiin kera kukkaisin terveisin!
 
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja: