21 helmikuuta 2014

PIENI JA KOMPAKTI

 
Neliöitä tässä työhuoneessa on reilut 9m2, tila on pieni mutta samalla intiimi sekä jotenkin kotoisa. Seinät on vedetty  samalla paperi-sävyllä millä talon muutkin pinnat on sudittu. Lattia on betonia jäljittelevää laattaa.
 
Huone muotoutuu ajan kanssa sitten omaan suuntaansa - kuten näin näyttää käyvän muunkin sisustuksen kanssa. Saadaan muutama huonekalu paikoilleen ja sitten voi aloittaa muiden palasten miettimisen.
 
Työpöytä/laatikosto on omien virittelyiden tulos. Jalka on hayn ja vanerilevyt tilattiin mittaan sahattuna paikallisesta puutavaraliikkeestä. Vanerilevyt on hiottu kauttaaltaan ja mattamusta maalikin on hankittu. Tuon jalan ja levyn väliin jouduttiin laittamaan kuminen tassu jotta saatiin pöytä suoraan.
 
Ikkunaan tulee joko verho tai sitten puinen sälekaihdin. Lattiaan matto ja seinille hyllyjä tai jotain. Motivaatio kaiken loppuun saattamiselle on nyt kyllä hukassa - toisaalta takana vajaat kaksi vuotta suunnittelua ja niiden hinkuttamista suuntaan jos kolmanteenkin, ja tästä lopputulemana ÄHKY.
 
Mutta edes jotain on saatu laitettua katseen kestäväksi, päivä kerrallaan ja väliin muutama sisustusvapaapäivä.

 
 
 
 


 
 
 

 
Erinomaista viikonloppua!
 
Jane

2 kommenttia:

minttu, Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Upean näköinen koti teillä! :)

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei Minttu! Kiitos paljon, tässä sivussa tämä uusi koti valmistuu, vielä on paljon tehtävää ja sisustaminen on ihan alussa vasta :)