22 joulukuuta 2013

KOTONA OLLAAN!

 
Kuukaudessa on tapahtunut paljon, niin paljon että pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme perjantaina! Uskomaton loppurutistus rappari/maalarilta, meidän Virolaiselta vahvistukseltamme, laatoittajalta, sähkäriltä, putkarilta, vastaavalta sekä ehkä vähän meiltäkin. Yläkerta on nyt valmis lukuunottamatta paria listanpätkää sekä keittiötä, alakerta valmistuu perässä lujaa vauhtia.
 
Palaan myöhemmin tarkemman raportin kera, nyt väläytän muutaman kuvan oleskelutiloista.
 
 
 
Uusi kotimme, olkaapa hyvät!
 
 
 


 
 


 
 
 


 
 
 
 
 
  

 
 
Rentouttavaa joulun odotusta, sehän on jo aivan nurkan takana!
 
Jane


12 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Jane kirjoitti...

Kiitos Maria, tätä päivää on odotettu!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä! Ootte tosi nopeasti saaneet paikat kuntoon (ainakin niiltä osin mistä on kuvattu ;) Täytyy tulla ihan paikan päälle ihastelemaan joku päivä. T. Paula

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Hyvää uutta vuotta 2014! Kiitos ah' niin herkullisesta possurullasta ja mukavasta aattoseurasta. Pirjo

Anonyymi kirjoitti...

Upea koti teillä! Mekin rakennamme (vasta arkkitehdin pöydällä) jyrkälle rinnetontille ja tsa-daa, meillekin tulee sisäänkäynti yläkertaan, terassi uima-altaineen alakertaan ja pyykkikuilu. :) Toiminnot on siis melko samat ja ilmeisesti hyvin mietitty kun kumpainenkin on päätynyt samoihin ratkaisuihin. Valmiita pohjia tälläisille tonteille ei juuri ollut insipraatioksi tarjolla, niinkuin varmaan tekin tiedätte. :)

Kysyisin tuosta sohvasta, minkä merkkinen se on ja mistä ostettu? Meillä on siro pieni (vanha) nahkasohva ja tuollainen muhkea malli voisi sopia sen pariksi kivasti.

Jane kirjoitti...

Hei Paula!

Kuvat otettu siitä ainoasta kohtuuvalmiista nurkasta, paaaljon on vielä työtä edessä! Tervetuloa käymään!

Jane kirjoitti...

Hei Pirjo!

Kiitos myös itsellesi hyvästä seurasta, aatto meni rattoisasti!

Jane kirjoitti...

Hei!

Ymmärrän minkä haasteen edessä olette - jyrkälle rinnetontille rakentaminen on ihan oma taiteenlajinsa. Täytyy huomioida myös rakentamisen ajan logistiikka, meillä homma vaati nosturin käytön melkein koko raksaamisen ajan.
Sohva on furninovan zeus. Sohvalla on istuttu nyt parin viikon ajan ja se alkaa kyllä jo näkyä tyynyissä. Sohva tuntuu muokkaantuvan omaan muotoonsa, täytyy nyt seurailla hetkisen ettei muutu liian muhkuraiseksi.

Tsemppiä talonrakentamiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Olisi kiva nähdä lisää kuvia valmiista kodista kun on tullut seurattua teidän projektia alusta lähtien. Mahtavan oloinen koti teillä.

Jane kirjoitti...

Hei!

Kiitos viestistäsi ja pahoitteluni että kesti näinkin pitkään kirjoittaa sinulle vastaus. Tulossa on raporttia enemmänkin, jotenkin sitä vaan epäröi laittaa keskeneräisestä talosta kuvia. Sinänsä outoa, koska raksablogi tämän olikin tarkoitus olla.
Hyvin olemme kodissamme viihtyneet, kiitos kehuista :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Onnea uuteen kotiin! Meillä on harkinnassa tuo sama laminaatti. Millaisia käyttökokemuksia? Oliko asentaminen ok?

Jane kirjoitti...

Kiitos, hyvin on viihdytty! Laminaatin asennus meni joltain osin pieleen, raksamiehemme paukautti muutamassa kohtaa reunaa hajalle ja virheet näkyvät vasta nyt. Siinä loppuvaiheen tohinassa valmiin laminaatin päälle laitettiin suojaksi kovalevyt niin ei tullut huolellisesti tarkastettu lopputulosta. Mutta muuten olemme kyllä pitäneet, hinta/laatusuhde on hyvä. Laminaattia eivät vieraat erota parketista..;)