31 lokakuuta 2013

PINTAA KOHDEN

 
 
Pintojen tasoitetyöt etenevät hyvällä vauhdilla, yläkerrassa levitetään jo kolmatta rappauskerrosta. Tämä kipsikerros sitten hiotaan, paikkaillaan  ja tämän jälkeen maalataan. Muutos harmaaseen harkkopintaan on suuri - niin suuri, että tässä alkavat pienen haaveet käymään toteen!
 
Ohessa kuvakimaraa töiden etenemisestä.
 
 
Makuuhuone
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Olohuone


 
 
Alakerran aula


 
Näin viime yönä unta että parvekkeemme oli romahtamassa, betonit roikkuivat teräksien varassa. Kotimme oli myös paikallinen kirjasto, joten kyllä oli yöllä kiire kun täytyi evakuoida ihmismassat ulos, huh. Raksastressiä? 
 
Jane4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jei Jane...mahtavaa valoisuutta...ja varsinkin tuo kuva 3 puhuttaa :) En malta odottaa valmiin talon kuvia. SI

Jane kirjoitti...

Luonnonvaloa tuossa tuvassa kyllä riittää, ikkunoiden määrä takaa sen..;) En kuule mäkään malta odottaa valmistumista, kuukausi ja yläkerta on jo pitkällä!

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Onko teillä tulossa epäsuora valaistus noihin katossa oleviin varauksiin, ja jos on, millä ajattelitte sen toteuttaa (loisteputket, ledinauha)?

Kivan näköiset maisemat ja ikkunat!

Jane kirjoitti...

Moikka!

Nuo syvennykset ovat sekä verhoja (mahdollisia kaihtimia/suoria verhoja ajatellen) että epäsuoraa valaistusta varten. Olohuoneeseen on vedetty sähköpiuhat led-nauhalle, makkariin ei. Katsotaan missä vaiheessa asennamme tuon led-nauhan...

Maisemat ovat kyllä huimat, tontti oli aiemmin aikamoista pöpelikköä, täytyi käyttää mielikuvitusta jotta pystyi hahmottamaan tulevat näköalat. Ja näyttää paremmalta kuin uskoimmekaan!