07 lokakuuta 2013

KARAVAANI KULKEE TAAS

 
 
Tunnelin päässä valoa näkyvissä!
 
Olemme saaneet uudet tekijät irtisanotun urakoitsijan tilalle. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että urakoitsijan entinen työntekijä jatkaa meidän leivissä. Kaiken rakentamiseen liittyvän sälän opiskelun lisäksi täytyi perehtyä siihen, miten palkataan työntekijä omiin nimiin, pikaluettu rakennusalan TES ja tätä rataa.
 
Tänään raksalla hyörii ammattilainen jos toinenkin. Kattoa pellitetään (meillehän tuli se konesaumattu katto), ikkunasmyygejä tasoitetaan, sekä viimeiset katon levytykset ovat pian valmiina. Tämä kurssinmuutos aiheutti sen, että meidän työmäärämme tulee lisääntymään oleellisesti. Viikonloppuna Hoo oli työmiehemme apurina asentamassa olohuoneen korkeaan kattoon kipsilevyjä, minä heiluin harjan varressa ja mittailin sekä asettelin pihalle kappejä merkeiksi maansiirtourakoitsijalle. Ja tulevat viikonloput aina jouluun saakka etenevät samalla konseptilla.
 
Mutta tunnelmista kuviin.
 
 
 
Olohuoneen alaslaskut ovat melkein valmiit, tuo pysty alaslasku laitetaan umpeen kun putkarit käyvät viimeistelemässä asennukset. Yläkertaan tulee puhallinkonvektori, jonka tarkoituksena on viilentää asuntoa helteiden hyökätessä päälle. Alunperin tilaan suunniteltiin kaksi tuloputkea, mutta konvektorin ollessa malliltaan järeä, tuloputkien määrää kasvatettin viiteen, joista yksi sijaitsee makkarissa.
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Alakerran kotiteatteri/viihdekeskus valmistuu
 

 
 
 
Piuhaa pukkaa, tuon sähkökaapin korkeus on 180cm eli käsittämätön määrä tulee johtoa tähän taloon.


 
 
 
 
 
Yksi alakerran huoneista


 
 
 
Alakerran porrasaula


 
 
Hyvin etenee nyt, täällä pieni toivoo pääsevänsä viettämään joulua uuteen kotiin.
 
 
Kivaa viikkoa!
 
Jane


2 kommenttia:

Kotina kivitalo kirjoitti...

Mahtista, että projekti taas etenee :D !

Jane kirjoitti...

No niin on, me ollaan aivan liekeissä!