04 syyskuuta 2013

LÖYLYÄ LISSÄÄ

 
Menee vielä tovi että pääsemme nauttimaan uuden kotimme saunan tarjoamista löylyistä. Mutta päätökset saunan materiaaleista on lyötävä lukkoon piakkoin.
 
Sauna on kooltaan 5 m2 ja siellä sijaitsee kaksi ikkunaa. Yksi kiukaan yläpuolella ja toinen ammeseinällä. Ammeen ulkoseinällä sijaitsee ikkuna, josta on mukava katsella maisemaa. Joten kun istut lauteilla, voit kurkkia kahden ikkunan läpi merelle - kunhan saunassa ei istu liian innokkaita löylyn heittäjiä.
 
Saunaan johtaa lasinen ovi, jonka sävy tulee olemaan kirkas, maitolasi tai musta. 
 
Saunan suhteen on sentään jotain päätöksiä tehty, kiuas on valittu ja se on lauteisiin upotettava tulikiven musta sumu. Pakettiin kuuluu erillinen ohjauskeskus, joten ei tarvitse konttailla lauteiden alla vipstaakeja vääntelemässä.
 


 


Sauna paneloidaan kauttaaltaan joko leveällä jättiläistuijalla
 
 


 
 
tai sitten mustalla taika-sisustuspaneelilla. 
 

Hinnan osalta nämä paneelit painivat samassa sarjassa eli n. 60€m2.
 
Mutta sitten tulee se ongelmakohta. Jos sauna paneloidaan mustaksi kattoa myöten niin haluaisin myös mustat lauteet. Tätä visiota puolisoni ei hahmota ja hänen ehdottamat vaaleat lauteet mustaa vasten ei saa minulta kannatusta. Jättiläistuija olisi simppelin ajaton ratkaisu jolla tuo laudepulmakin saataisi ratkaistua. Tässä kirjoittaessa se ratkaisu nyt taitaa tullakin... Mietitään silti ensi viikkoon saakka, sen jälkeen tilaus on laitettava eteenpäin.
 
 
Raksalla on nyt vuorossa alakerran kattojen levytys, putkarit vääntävät viimeisiä hommia ennen yläkerran katon levytystä ja sähkärikin tekee viimeiset työnsä hetkeen, selluvillat puhalletaan ensiviikon maanantaina.
 
Ja hei, keittiö on nyt tilattu. Se on valkoinen.
 
Jane

 


Ei kommentteja: