18 syyskuuta 2013

KEITTIÖ ESIIN

 
 
Vihdoin tämänkin valinnan voi julkistaa, meidän tuleva keittiömme!  Keittiön asettelu oli valmiina jo talon piirustuksia pohtiessamme, suuri saareke sekä tekniikkaseinä, johon integroidaan kaikki mahdollinen. Pyysimme tarjouksen muutamalta keittiötoimittajalta ja valintamme painottui ulkonäköön, toimivuuteen sekä rajallisen budjetin vuoksi myös hintaan.
 
Keittiöksi valikoitui ala carte, joka tilattiin Tammiston keittiömaailmasta. Ovet ovat mattavalkoiset, vetimettömät mallit. Taso tulee olemaan 12mm  kompaktilaminaattia, väriltään valkoinen. Kodinkoneet ovat siemensin.
 
 
 
 
 


 
 
Kuvissa näkyvät tekniikkaseinän uunit ovat hieman erilaiset, meille tulevat kiertoilmauuni sekä combouuni (mikro ja kiertoilma). Ulkonäöltään nämä ovat samankaltaiset tuosta kuvasta poiketen. Combon alle tulee rosterinen lautasten lämmityslaatikko. Tekniikkaseinässä sijaitsevat siivouskaappi, aamupalakaappi (tänne laitetaan kahvinkeittimet, leivänpaahdin sekä sellaiset vempeleet, joita käytetään joka päivä), jää- sekä pakastinkaapit sekä erilliset kaapit arkiastioille että kuivamuonalle. Tekniikkaseinän mitat ovat 5000 x 2300.
 
Saareke pitää sisällään, astianpesukoneen, lieden, altaan, roskiskaapin, laatikostoja, kaappeja sekä astioiden kuivauslaatikon. Saareke on kooltaan 3000 x 900. Saarekkeen taso on täyslaminaattia ja tämä takaa erittäin kovan kulutuksen kestävyyden ja mahdollisuuden ohueen tasoon (12mm).
 
 
 
 
Allas on stalan valikoimasta, hana hansgrohen, liesituuletin vielä mietinnässä, alla pari vaihtoehtoa. Tuo kuparinen astiakokonaisuus  löytyi kuvakirjstostani, ei mitään tietoa mistä se on sinne ilmestynyt, mutta jotain tällaista olisi kiva saada uuteen kotiin.
 
 
 


 
 
 
 Huojentavaa kun tämä eniten harmaita hiuksia aiheuttanut valinta on nyt viety päätökseen. Keittiön kasaamme itse, tästä löytyy kokemusta edellisestä kodistamme, nyt rungot tulevat valmiiksi kasattuina, joten tältä osin urakka hieman helpottuu.
 
Nyt se syksy taisi saapua, onneksi talossa on katto päällä ja sisähommat voivat jatkua,
 
mukavaa päivää!
 
Jane
 

 


Ei kommentteja: