01 elokuuta 2013

SPONTAANEJA OSTOKSIA
Kun aamulla herää sateen ropinaan on hyvä syy lähteä kiertelemään huonekalukauppoja. Katselemaan, tunnustelemaan sekä fiilistelemään. Antaa päivän löytöjen hitaasti kypsyä mielessä ja ostospäätös tehdään sitten joskus - hieman ennen muuttoa.

 Tällä kertaa ei mennyt näin, itseasiassa ei sinne päinkään. Avasin Vepsäläisen oven ja minuutissa myyjä esitteli minulle furninovan revir-tuolin, alennuksessa ja kaikkea. Kiirehän siinä tuli kun esillä olevat kappaleet olivat viimeiset haluamani ja olin kuitenkin etukäteen pohtinut käyväni kyseisiä nojatuoleja katsomassa. Ettei nyt vaan samalla oven avauksella joku tulisi ja ostaisi niitä silmieni edestä. Salamannopeasti henkäisin myyjälle kyllä-sanan ja tämä nojatuoli x 2 oli meidän.
 
 
 
Seuraavaksi kyselin furnovan zeus-sohvaa ja siellä nurkan takanahan se lymyili. Ihanan muhkeana ja kutsuvana.
Meidän sohva poikkeaa hieman tuosta kuvassa näkyvästä. Ei tule divaaniosaa, vaan suora kolmen istuttava sohva. Kangas on aikalailla kuvan kaltainen,  vaaleahko pellavasekoitekangas. Pituutta tällä kokonaisuudella tulee olemaan 3.30m. 

Ja mikä parasta, tulin tehtyä oikeat sulovilenit, sohva on muutenkin kohtuuhintainen ja siihen vielä 15%:n alennus, siis niin täydellistä. Nämä tuolit sekä sohva maksoivat yhteensä keskihintaisen sohvan verran.
 
 Tein joskus aiemmin inspiraatiokollaasin olohuoneen sisustamisesta ja yllättävän paljon samaa löytyy, sohva ja valaisin ovat täsmälleen samat, postaus löytyy täältä.

Raksalla aloitellaan portaiden valumuottien rakentamista, osa ikkunoista on asennettu mutta kun imukuppiauto on kovin kiireinen niin isommat ikkunat odattavat vielä pihalla.

ps. Janen on himansa kanssa nyt facebookissa, tykkää ja näet heti uudet päivitykset.
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Janen-Himassa/387244234709761

Mukavaa loppuviikkoa!

Jane

 

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Moikka, oletteko jo saaneet sohvan? Itsekin hieman ihastuin tähän löhösohvaan, huolettaa vain hieman, että kestääkö sohvan etureuna ryhdikkäänä kaikkea löhöttelyä vuosien aikana.. :I

Jane kirjoitti...

Moi Paula!

Sohva saapuu vasta syyskuun aikana ja testaamaan päästään vasta kun talo on valmis. Saas nähdä miten reunan kanssa käy, tietty kaupassa näytti hyvältä..:)

Jane

Anonyymi kirjoitti...

Mitä puuväriä mahtaa olla noissa revir-tuoleissa, muistatko?

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei, tuolien puuosat ovat tammea, hieman ovat tummuneet vuoden aikana. Ovat kyllä kivat tuolit, hyvä ostos :)