11 elokuuta 2013

PÄÄTÖKSIÄ

 
Niitä on tehtävä. Joka päivä ja aina vaan kiihtyvällä tahdilla.
 
 
 
 


Taloomme tulevien pintojen materiaalit sekä väritys ovat nyt selkeytyneet. Tämä on vaatinut raksalla istumista ja mietiskelyä. Pedataan hyvä paikka styrokskasan päälle ja haaveillaan.

Näissä päätöksissä ovat mukana keittiökalusteiden väri, väliovien mallit, lattioiden- ja seinienpinnat sekä kylpyhuoneisiin tulevat laatat ja kalusteet. Tarkoituksena on ollut saada tulevasta kodistamme harmoninen kokonaisuus, jossa huoneiden tunnelmat limittäytyvät toisiinsa. Itse keittiöstä tulee sittenkin valkoinen, vaihtoehtoisena värinähän oli musta. Väliovet tulevat olemaan mustia, mukaanlukien eteisen sekä alakerran liukuovet. Minulle asiat selkiytyivät vasta kun väliseinät alkoivat valmistua, ja pystyin sitä kautta hahmottamaan tulevia tiloja. Nyt näkee miten valoisa tai pimeä mikäkin nurkka on, ja jääkö alakerran porrashuoneeseen riittävästi tilaa tummemmalle sisustukselle.
 
 
Tästä on hyvä jatkaa.


Täältä pääset Janen Himan fb-sivuille.  Tykkää ja vaikka jaa, blogini syötteet eivät toimi, joten näin saat tietää uutta tekstiä tulleen.
 
 
Jane
 

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

"Onneksi" ollaan vielä niin aikaisessa vaiheessa että ei tarvitse tehdä päätöksiä esim seinien väristä... En millään osaisi vielä! :D

Jane kirjoitti...

Kauan siinä meni meilläkin, nyt pakon edessä kaikki vaan tapahtuu. Ja sillä fiilistelemällä ja raksalla aikaa kuluttamalla. Mutta pian ne päätökset ovat edessä teilläkin, odottakaapahan vaan..;)