19 elokuuta 2013

NYT TAPAHTUUParin viikon aikana raksamme on hypännyt aimo askeleen kohti valmistumista. Väliseinät ovat valmiit, alaslaskujen rungot (paitsi yläkerran oleskelutilat), porrasaukon kaide, sähkö- ja putkityöt ovat edenneet ja tätä rataa.
 
Portaiden muotit ovat valmiit valettavaksi, joka muuten tapahtuu heti huomenna. Ja ne ihanat ikkunat sekä lasiset terassien sekä parvekkeiden ovet ovat asennettuina. Keskiviikkona aloitetaan poraamaan maalämpökaivoa.
 
Porrasaukon kaide sekä takana äskettäin rakennettua väliseinää.

 


Tähän tulee keittiö. Nuo ylhäällä näkyvät ikkunat ovat avattavat. Tähän kohtaan vaadittiin paloikkunat ja domukselta ei sitten löytynyt kaikenmaailman sertejä täyttäviä kiinteitä ikkunoita. Tehtaalta kyllä vannottiin kautta kiven ja kannon, mutta rakennusvalvonnasta ei suostuttu kuin virallisen testin läpäiseen ikkunan käyttämiseen. Onneksi nuo jäävät hieman paitsioon, kun seinälle tulee yhtenäinen kaapisto. 
 
Malttamattoman laminaatin mallailua.


Portaat odottavat valua. Tuo yläpää tulee kantavan seinän päälle josta tulevat pystyraudat. Portaiden alapäähän valettiin harkoista oma kantava perustus (heh, mies kuunteli vieressä kun ajattelin ääneen lausetta kirjoittaessa, kommentoi että perustus on aina kantava..:).


 
 
 
 
 
Ruokailutilan ikkunaa/ovi.
 

 Saimme myös vihdoin valittua konesaumatun peltikaton tekijän, ei siinä(kään) mennyt kuin puoli vuotta.
 
 
 
Edistyksellisin terveisin!
 
Jane
 


Ei kommentteja: