23 elokuuta 2013

IDEAA MAKUUHUONEESEEN

 
 
Makuuhuoneemme sisustuksen suhteen päässäni kumisee pelkkää tyhjää. Ideoita on kasassa nada. Onneksi pinterestistä löytyy apua tiukkaan tilanteeseen ja löysin sieltä muutaman inpiraatiokuvan tänne blogiini.
 
Tiukkaa industrial-meininkiä. Makuuhuoneen sängynpäätyyn tuleva seinä voisi olla jollain tavalla betonin näköiseksi käsiteltyä. Yöpöytien päälle simppelit katosta riippuvat valaisimet.
 
 
 
kuva: frenchbrad, pinterest
 
 
 
 
Tässä kuvassa silmää miellyttää puun käyttö sekä vaaleat tekstiilit. Katoskin voisi olla kiva.


 
kuva:ecekose, pinterest
 
 
Jalkavalaisin sekä yöpöydät muodostavat selkeän kokonaisuuden sekä kuvan väritys on rauhallisen harmoninen.


 
kuva: arianna vargas arias, pinteres
 
 
 
Tässä kuvassa kiinnostaa sängyn sekä yöpöytien yhdistäminen. Tällaisen kokonaisuuden voisi kenties askarrella vanerista, joka käsiteltäisi mustaksi.

 
kuva:vividlife.me
 
Toistaiseksi seinien pinnat maalataan valkoisiksi, päätyseinä mahdollisesti käsitellään joko kalkkimaalilla tai jollain betonia muistuttavalla tasoitteella. Lattia on lehtikuusilaminaattia, sitä samaa mitä on yläkerran oleskelutiloissa.
 
Tuleva viikonloppu on viimeinen minkä vietämme mökillä. Se on myyty! Tässä ei ole vältytty kyyneliltä, vaikka tilanne oli tiedossa jo ennen rakentamista. Mikäli rakennusbudjettimme olisi alittunut (epärealistisen reilusti) olisimme saaneet pitää mökkimmekin. Mutta näin tässä nyt vaan kävi.
 
Haikein fiiliksin kohti viikonloppua!
 
Jane
 


Ei kommentteja: