31 heinäkuuta 2013

VALKOISTA VAI MUSTAA


Mitä lähempänä päätökset - koskien kotiimme tulevia pintamateriaaleja, keittiötä, wc:n kalusteita ja tätä rataa - ovat, sitä sekaisemmaksi paletti tuntuu muuttuvan. Kuinka vaikeaa on valita kolmen värin välillä, harmaan, mustan tai valkoisen.


 
 
 
 
Mutta tänään otimme ratkaisevan askeleen, laitoimme tilauksen tulevista laatoista eteenpäin. Pyörimme raksalla ja kävimme puolisoni kanssa kiihkeän keskustelun sävyistä ja niiden eroista sekä tuleeko jostain pinnasta tylsää, tavallista vai jumalaista. Toivottavasti tuo jälkimmäinen kuvaava sana on päällimmäisenä mielessä kun kotimme on valmis.
 
Voiko kehua itseä sekä miestä? Nyt on kyllä melkein pakko. Talommehan on meidän kahden suunnittelema, kokemuksia kokonaisen talon rakentamisesta takana ZERO. Ja jotenkin talomme näyttää täyttävän melkein kaikki toiveemme, kun ajattelee tilan käyttöä, avaruutta sekä huomioiden ilmansuunnat ja muut oleelliset asiat. Toki mikään erityisen arkkitehtooninen kokonaisuus tämä meidän "lapsemme" ei ole, vaan johtavana ajatuksena on ollut kustannusten vetäminen alas, ei turhia ulokkeita tai nurkkia sekä yksinkertainen katon muoto. Hintaa on kyllä saatu nostettu ikkunoiden koolla sekä määrällä, samoin neliöitä olisi oivalla suunnittelulla voitu vähentää.  
 
Hymy korvissa pyörimme tontilla ja emme millään malttaisi odottaa sitä hetkeä kun muuttokuorma on saatu sisään, sohva on  paikoillaan, takassa loimuaa tuli ja nautimme pientä iltapalaa jonka olemme saaneet aikaiseksi uudessa keittiössä.
 
 
Me ollaan ihan fiiliksissa!
 
Jane

1 kommentti:

Milleri kirjoitti...

Sama fiilis täällä, tai nyt kun kaikki pintamateriaalit eli laatat, laminaatit yms. on valittuna ja tilausvahvistukset annettu tulee epävarma olo. Oliko ratkaisut sittenkään oikeat? Passaako ne yhteen? Näyttääkö koko talo tilkkutäkiltä.. Tuskin tälle tunteelle saa ennen rauhaa, kun näkee lopputuloksen.

Mutta teidän värit; harmaa, musta ja valkoinen kaikki onneksi soppii yhteen! Ja ainahan voi tehä pientä pintaremonttia jos lopputulos näyttääkin kauhelata - tosin sitä en usko kun tietää teidän järkkymättömän maun ;)

Näin ne kuukaudet kuluu ja kohta eletään jo elokuutta, voitonpuolella ajallisesti raksaprojektissa! Muuttopäivä häämöttää ja kovaa vauhtia lähenee! :)