10 heinäkuuta 2013

PARAATIKUNTOINEN MÖKKI

Kuten aikaisemmin kerroin, oli meillä viime viikolla hauskan jännittävä päivä. Mökkiämme kuvattiin erääseen lehteen, jonka ilmestymispäivä tosin on vielä auki. Olenkin esitellyt teille jo kuvia alakerrasta, nyt siivosimme yläkerran ylimääräisestä roinasta ja tuunasimme taulut sekä muut asiaan kuuluvat palaset paikoilleen.Alakertaa
 
 
Mökin sydän
 Yläkerran aula/tv-huone
 

Meidän makuuhuone
  
 
Kiitos Tanja ja Juha mukavasta päivästä!


Terveiset täältä pellon laidalta!
 
Jane
 


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti selvititte loppusuoran. Kyllä on tunnelmallista ja kaunista sekä ulkona että sisällä. UPEAA ! ! ! terveisin, anoppi

Jane kirjoitti...

Kiitos kuuluu myös sinulle niistä lukemattomista tunneista mitä olet uurastanut mökin eteen! Ja kiitos myös kutomistasi matoista.

terveisin

Jane

Maailmalta kotiin kirjoitti...

Ihan huimaa, että teillä on molemmat, niin ihanan kotikutoinen, romanttishenkinen ja tunnelmallinen kesäpaikka kuin upean moderni koti valmisteilla!
t. maailmaltakotiin.vuodatus.net

Jane kirjoitti...

Hei vaan!

Nyt täytyy tunnustaa että joudumme luopumaan mökistä, onneksi saamme tilalle jotain vielä paljon parempaa. Näin se vaan tuntuu menevän että kaikkea ei voi saada, tämä mökki oli rakentamisen alkaessa jo myytävänä-listalla, tosin pieni toivo eli jos kuitenkin saisimme pitää tämänkin paikan. Nyt budjetin revetessä laitoimme mökin myyntiin, menee muuten liian tiukille. Huoh, tuskaista.

Jane