17 heinäkuuta 2013

OTTO-DESIGNIN UNELMIA

Sain vihdoinkin kotiutettua monta vuotta haaveilemani pihakalusteet, Mikko Karppasen suunnittelemat lepotuolit sekä rahin. Näin parin viikon käyttökokemuksen jälkeen valinta osui nappiin - tuolissa on todella mukava istua, jopa ilman pehmustetta. Toki pidempi tuolilla löhöily vaatii jotain fylliä allensa.

Ja ostopäätöshän pohjautui ensisijaisesti ulkonäköön joten tuolin ergonomia tuli itselleni positiivisena yllätyksenä.  Kyseinen kalustemalli on ajaton sekä kuitenkin hieman valtavirrasta poikkeava. Katsokaapa, eivätkös vain olekin ihania.
Kyseinen OTTO-kalustesarja pitää sisällään eri käyttöön tarkoitettuja kalusteita, jotka sopivat niin ulos kuin sisällekin. Ja väreissäkin löytyy eri variaatioita, itselläni runkona ovat kylmävalssattu teräs ja puuosat ovat valkoiseksi maalattua mäntyä. Samainen firma myy myös muuta sisustamiseen liittyvää tavaraa, esimerkiksi tämä nahkapaloista tehty Santa Fe-matto on eräs suosikkini.

Otto Designin nettikauppaan pääset täältä.


Tänään raksalla tehtiin ennätys siellä työskentelevien ammattilaisten määrässä. Paikalla olivat ilmastointiasentajat, sähkäri sekä rakennusurakoitsijan pari työmiestä. Mies kanteli väliseinäharkkoja sisään ja minä järjestin pienen aamupalan nosturin juurelle. Eli ilman minua paikalla hyöri kuusi tekijää - huippua!

Lomailun ohessa saimme vihdoinkin valittua kotiimme tulevat laatat, siitä lisää myöhemmin. Ja kannattaa olla kuulolla sillä nyt kohtaavat sekä laatu että hinta...

 
 
Lomailevin terveisin
 
Jane
 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tykätään! M&M