19 toukokuuta 2013

KATTOA VAILLA

Siis päärakennus, jotain palkkia ollaan lammilta odoteltu ja kunhan se "palikka" suvaitsee saapua raksalle, alkaa kattotuolien asentaminen. Mutta onneksi noheva raksamiehemme ei ole istunut asuntovaunussa sormea imien, vaan on rakentanut sillä välin meille autokatoksen, ja sen yhteyteen tulevan varaston.

Erikoisen mukava mies tuo työmiehemme, toi minulle tuliaisena pullon vana tallinnaa kun häntä hauskuutin kyseiseen virvokkeeseen liittyvällä tarinalla. Joskus muinaisina vuosina vietin pari kuukautta Virossa opintojen parissa, ja lukemisen välillä ehdittiin tutustua myös maan mainioon likööritarjontaan...




 




Kuten kuvasta näkyy, on autokatos siis vaiheessa ja katoksen rungot ovat myös työn alla. Täyttöjä vielä odotellaan, kunhan maanrakennusurakoitsija ehtii käydä täälläkin jossain vaiheessa.






Posted by Picasa



Itse en ole raksalla päin käynyt pariin viikkoon, vaan olen viettämässä vuorotteluvapaavuottani täällä mökillämme. Tämä nyt on perinteisesti muodostunut aikamoiseksi työleiriksi, täällä on kitketty, raivattu, poltettu, sirkkelöity, maalattu, ja välillä jopa kähisty. Tunteet ovat pinnassa kun paiskii hommia aamusta iltaan (kuka käski?) ja illalla kaatuu saunan jälkeen juuri ja juuri henki kulkien sänkyyn makaamaan.

Mutta onhan tämä elämä nyt vaan niin mukavaa!

Jane

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Siellähän on tapahtunut taas ja paljon! Näyttää hurrrrjan isolta teidän tuleva "tönö" huh, meidän talo on leikkimökki tuohon linnakkeeseen verrattuna ;) Ja hyvää vauhtiahan siellä on edetty - jouluksi uuteen kottiin!

Jane kirjoitti...

No onneksi on tapahtunut, ei meinaa jaksaa odottaa että päästään kotiutumaan. Ja tehdään kerralla komia..;)