23 toukokuuta 2013

BATH & BUBBLE


Tänään työmaalla ahertavat putkarit, joten se siivittää ajatukset tulevaan alakerran kylpyosastoon.
Kuvaan on piirretty neliön muotoinen amme, mutta se vaihtuu ovaalinmalliseen. Ammeesta on mukavat näköalat merelle ja ikkunan korkeus on mitoitettu niin, että ammeesta pystyy ilman kurottelua ulos katsomaan.
Tässä hieman tunnelmia ja ajatuksia tulevaan kylpyhuoneeseen - lähinnä ammenurkkaukseen. 


Amme on schönbergin mundo, hana hafan brigg. Tuo hanahan on lattialle asennettava malli. Betonia meille tulee myös kylppäriin jossain muodossa, ja mahdollisesti tähänkin tilaan marokkolaisia laattoja. Tosin määrä pysyy tässä tilassa kohtuudessa. Bambua mietin joko ammeen eteen lattialle maton muodossa tai sitten seinälle ja ehkä jopa kattoon voisi luoda jonkinlaisen viritelmän.

Betonin suhteen tilanne on vielä tarkemmin tutkimatta. Löysin erään yrityksen joka tekee betonipintoja myös kosteisiin tiloihin. Täytyy laittaa tarjouspyyntö menemään designbetonille ja katsoa mihin asti hinta nousee. Mikäli hinta menee budjettimme yli, löytyy onneksi betonia muistuttavia laattoja jo aikalailla.

Mihin se kesä katosi, hui kun on kylmää!

Jane

Posted by Picasa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! hyvältä näyttää eteneminen! Minkä hintaisia tarjouksia saitte kylppärin betonilattiasta? Meilläkin olisi haaveena sellainen.

sami / brickwing.wordpress.com

Jane kirjoitti...

Hei Sami!

Olen yrittänyt perehtyä tuohon betonilattiaan ja valitettavasti joudumme dissaamaan tämänkin päätöksen.. tosin meillä on tilalle 61x61 kokoinen, oikeasti aitoa betonia muistuttava laatta. Tästä on tulossa ihan oma postauksensa myöhemmin mutta hinnaltaan laatta menee alle betonin (muistaakseni n. 50€/m2.

terveisin Jane