07 maaliskuuta 2013

TAPETILLA TÄNÄÄN

Kävin tontilla paistattelemassa päivää ja jututtamassa raksamiehiä. Homma etenee siihen malliin, että kellarikerros alkaa olla valuja vaille valmis viikonloppuun mennessä. Eli maanantaina tehdään valut ja ti-ke paikalle saapuvat ontelolaatat, huimaa! Sitten tuleekin viikon tauko, jolloin raksalla ei tapahdu mitään, kun pitävät vapaita.Kävin rautakaupassa hankkimassa raksalle jotain tarpeellista sälää ja samalla selasin läpi muutaman tapettikirjan. Meille tulee tapettia vain muutamaan tilaan, yksi niistä on kellarikerroksen saunatilan pukuhuone. Tällä hetkellä minua miellyttävät tapetit jotka ovat kuvioidut puunsyyn tapaan.

 
 


 
 
 
 
Sitten nämä turvallisemmat vaihtoehdot...
 
 
 
 
 
 
Raidat nyt ovat aina niin kivoja!
 
 
 
 
 
 
Yksi simppeli vaihtoehto
 
 
 
 
 
 
 
Mitenhän mun harittavat silmät kestäisi katsoa moista ylä- ja alamäkeä...
 
 
 
 
 
 
 
 
Aivan huikea ilma!
 
 
 
Jane
 
 
 
 
 
 
 
 
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen pohdiskellut saunatilan viereisen huoneen pintamateriaaleja. Mulla on aikomuksena(ainakin tällä hetkellä tuntuu hyvältä idealta :) ) kokeilla yhdelle seinälle höyläämätöntä lautaa n. 12cm leveää, pystyyn naulattuna ja valkoiseksi maalattuna.

- Miia

Jane kirjoitti...

Hei Miia!

Tuo sun vaihtoehto kuulostaa myös hyvältä idealta. Tuo raakalauta on ollut minullakin mielessä. Haluaisin löytää vanhaa, harmaata lautaa tai sitten tuoreen laudan voisi käsitellä rautavitriilillä. Ja muitakin vaihtoehtoja vilisee päässä - mistä löytyisi ruostunutta peltiä tms.? Saas nähdä mihin vaihtoehtoon sitä lopulta päätyy...

Milla kirjoitti...

Tuo on muuten aika jännä tapetti, missä on noita "ruukkuja", hyvät värit. Hyviä tapetti vaihtoehtoja, me ei olla vielä tapettikirjoja käyty pyöritteleen. Nyt vasta saatu kaikki ulkopuoliset muutokset tehtyä ja suunniteltua, niin nyt voikin paneutua kunnolla itse talon sisustamiseen :)

Upealta näyttää ja mua pelottaa että teidän pytinki on valmis ennen meitä! ;)

Jane kirjoitti...

Katsoppas Milla niitä tapetteja tuolta http://www.osborneandlittle.com/products-and-collections/wallcoverings
aivan huikea valikoima monenlaisia ihanuuksia. Kyllä se teidän talo nousee ennen meitä, älä huoli..;)