25 maaliskuuta 2013

LATTIAA

Perjantaina se sitten tapahtui.. kuului kuuluisa klik-ääni, kun katseeni kohtasi eggerin lehtikuusi laminaatin. Siellä se piilotteli muiden tovereiden joukossa, ja odotti että minä tulen ja ostan sitä omakseni  130 m2 tulevaan kotiini.


Myös sika halusi kuvaan mukaan

 
 
Laminaatti  muistuttaa erehdyttävästi aitoa puuta, pinta on mattainen ja eläväinen sekä puunsyyt näkyvät selvästi.
 
 
Tässä vertailun vuoksi aiemmin "melkein" voittanut laminaatti (cello, tammi), hyvä vaihtoehto olisi ollut sekin.
 
 
 
Tätä laminaattia tulee yläkerran olohuoneeseen, ruokailutilaan sekä meidän makuu- ja vaatehuoneeseen.
 
Viikonlopun aikana kävimme bongailemassa keittiöön sekä eteiseen tulevaa laattaa, laatanhan täytyy sopia tuon lehtikuusen kanssa yhteen. Päätös on vielä tekemättä ja täytyy vielä kierrellä enemmän kauppoja, mutta tässä pari harmaata vaihtoehtoa.
 
 
Vasemmalla laatat erikseen  ja oikealla yhdistettynä laminaattiin.
 
 
 
 
 
Jatkamme tunnusteluja.
 
Jane
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Palaan tähän vanhaan postaukseen kun meillä on lattiamateriaali hakusessa. Kävimme kesällä teillä Lammin taloesittelyssä ja lattianne näytti todella hyvältä, kuten muukin talo 😊 Oletteko olleet tyytyväisiä valitsemaanne laminaattilattiaan ja laittaisitteko saman uudestaan? Miten kestää kolhuja sun muuta käyttöä? Myös lattialaattanne oli erityisen kaunis! Värimaailma miellytti minun silmää.

Helinä

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei! Taitaa vastaus tulla myöhässä... Kiva jos pidit, paljon on vielä kesken ja viimeistelytöitä riittää :) Lamimnaatti on todella kestävää, ei tule naarmuja, pari koloa keittiössä kun raskaita tavaroita tipahti lattialle. Seuraavalla kerralla laitan olohuoneeseen/yleisiin tilolihin parketin, on paljon arvokkaamman näköinen. En tiedä onko vika mun silmissä vai kuvittelenko että lattia näyttää halvalta kun valo osuu siihen suoraan.