28 maaliskuuta 2013

KIIREISTÄ TORSTAITA


Toinen kerros kohoaa hyvää vauhtia. Ontelolaattojen saumavalut tehtiin tiistaina ja samalla valettiin autokatoksen varasto ensimmäisen kerran. Ongelmia aiheuttaa viiden sentin mittavirhe, alakerran kylpyhuoneen ikkuna-aukko on tehty viisi senttiä liian leveäksi - virhe siis piirustuksissa - ja tämä aiheuttaa pientä miettimistä. Tiedossa joka tapauksessa joko aukon täyttöä alakerrassa, tai sitten yläkerrassa makuuhuoneen ikkunoiden säätämistä. Tai jotain, mielenkiinto meinasi loppua kun mies selitti vaihtoehdot virheen korjaamiseksi, pääasia ettei keskelle ikkunarivistöä tule ihmeellisiä viiden sentin palkkeja.

Edelleen odotellaan viimeistä hintaa lvi-urakasta, se maanantai tuntuu aina hyppäävän viikolla eteenpäin... Mutta tätä hintaa kannattaa odottaa, ehdottamasti edullisin tarjous ja kyseessä kuitenkin luotettava, suuri toimija. Eroa halvimman sekä kalleimman tarjouksen välillä (pelkkä lvi-urakka, ei sisällä hanoja eikä kalusteita, maalämpö erikseen) on 12 000 euroa, aika huikea haitari.

Olohuone/ruokailutilan/keittiön pinnat alkavat olla selvillä, vielä täytyy selvitellä saako urakoitsija nikotuskohtauksen kun tarjoan hänelle maaliksi kalkkimaalia. Työtä selkeästi enemmän, ja normaalilla telalla sitä ei voi vetää, vaan pinta tehdään pensselillä.Toivotan kaikille rentouttavaa ja raksailuvapaata pääsiäistä!Jane
 

Ei kommentteja: