16 maaliskuuta 2013

HANAA!


Keittiön  sekä kodinhuoneiden hanoiksi on valikoitunut muutama suosikkiehdokas - ellei sitten takaa laukkaa rinnalle, tai jopa ohi musta hevonen...  Ylimmässä rivissä, sekä alimman rivin keskimmäinen, ovat keittiön ehdokkaat. Alarivin reunimmaiset ovat ehdolla kodinhoitohuoneeseen. Keittön hanat ovat ilman astianpesukoneliitäntää, mutta se ei haittaa, nimittäin damixalla on pienen pieni elektroninen hipaisukytkin, joka sopii kaikkiin hanamalleihin.Klikkaa kuvaa jos haluat sen suuremmaksi.
 
 
 
(suluissa hinnat jotka löytyivät netraudasta. Täytyy tehdä vielä hintavertailua, vaikka kyseinen putiikki on aikaisemmin osoittautunut hyviä tarjouksia sisältäväksi sivustoksi.)
 
 
 Ensi viikon sää näyttää kylmältä, turhauttaa mutta tähän asiaan ei itse voi vaikuttaa. Katsotaan milloin ne moneen kertaan siirretyt valut pystytään tekemään. Huomenna on tarkoitus vääntäytyä raksa 2013-messuille Lahteen, toivottavasti kotiintuomisina on paljon vinkkejä sekä muhkeita tarjoustuotteita.
 
Ja tästä bloggaamisesta, sivustoni syötteet eivät toimi ja itse en osaa niitä korjata. Eli jos langoilla roikkuu joku osaava, niin vinkkejä otetaan mielihyvin vastaan.
 
 
Aurinkoista viikonloppua!
 
 
Jane
 

Posted by Picasa

Ei kommentteja: