10 helmikuuta 2013

SININEN HETKI

Eilinen päivä meni täällä mökillä lumitöitä tehdessä (siis H), minä sain maalattua keittiön jääkaapin oven liitutaulumaalilla.

 Ovi oli naarmuuntunut, joten pensselit ja sudit esiin ja maalaushommiin. Ärsyttävintä mielestäni on teippaaminen, sama juttu mitä tahansa maalatessa.

 
 


 
 
 
Hämmennetään...
 
 
 

 
 
 
 
Ja tässä lopputulos... Toki nuo teipit irroitetaan. Näin pieni muutos ja mielestäni keittiö näyttää heti pienemmältä. Toivottavasti silmä tottuu muutokseen, muuten joudutaan jääkaappi ostoksille.
 
 
 
 
 
 Olihan tässä jo huhkittu joten seuraavaksi aloin viritellä meille ruokaa. Vuorossa oli risottoa vuohenjuustolla täytetyllä kanan rintafileellä.
 
 
 
 
Ja juomaksi BIG H oli valinnut Saksalaisen rieslingin nimeltään Deep Roots. Tätä juomaa voisi luonnehtia seuraavin sanankääntein: tasapainoinen, rieslingille epätyypillisen kevyt kukkainen tuoksu, jossa vain häivähdys dieselin katkua. Kaiken kaikkiaan erinomainen kumppani vuohenjuustolle, kanalle ja ei niin mausteiselle ruualle. Alkon ovh 11,60.
 
 
 

 
 
 
Loppuilta vietettiin mökin olohuoneessa miettien talon rakentamiseen liittyviä asioita. Huomenna (eli just nyt) pitää käydä läpi lopulliset sähkö- ja lvi-suunnitelmat.
 
 
 
 

 
 
 
Ja se sininen hetki. 
 
 
 

 
 
 
 
 
Leppoisaa sunnuntaita, nyt suunnitelmien kimppuun.
 
Jane

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tunnelmallisen oloinen mökki teillä. Projekteja näyttää riittävän:) Petra

Jane kirjoitti...

Kiitos Petra! Multa löytyi söpöilygeeni, mökillä saa toteuttaa hieman toisenlaista minää..;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuva sinisestä hetkestä on taianomainen!

Jane kirjoitti...

Kiitos, hämmästyin itsekin miten erikoiselta kuva näytti, ja vielä ilman photoshoppausta..;=)

Anonyymi kirjoitti...

Mä kysynkin joskus sulta tuosta liitutaulu-maaalista. Meil on ilmalämmityslaitteen ruma ovi keittiössä, johon maalaus passaisi! =) Heti kun löydän aikaa... Minna
Ainii... ihana sininen hetki!

Jane kirjoitti...

Kysy ihmeessä, työläintä oli teippaaminen...

Anu kirjoitti...

Herkullisen näköistä ruokaa :) Mitä kanaan tuli muuta kuin vuohenjuustoa?

Jane kirjoitti...

Hei!

Kana on pikamarinoitu pienessä tilkassa oliiviöljyä, omenaviinietikaa, jossa yrttejä (basilika, valkosipuli, persilja, salvia)lisänä suolaa ja mustapippuria. Sen jälkeen paistettu pinnat kiinni ja laitettu hetkeksi uuniin ja päälle pari siivua vuohenjuustoa. Loraus kermaa paistinpannuun ja otettu maut irti, jonka jälkeen kerma kaadettu rintafileiden sekaan hautumaan uuniin. Mukana taitaa olla vielä kevätsipulia. Nuo rullat ovat kesäkurpitsasta juustohöylällä veistettyjä siivuja joiden sisään on kääritty vuohenjuustopalanen. Sen jälkeen ne on paistettu nopsaan pannulla. Jotenkin näin se meni...;)

Jane