19 helmikuuta 2013

RUOKAILUTILASTA

Tulevan kodin valmistumiseen menee vielä enemmän kuin hetkinen, mutta se ei estä suunnittelemasta tulevaa sisustusta. Paneudutaan ruokailutilaan. Meidän talossa ruokailutila on osa isoa, yhteistä oleskelutilaa, johon kuuluvat eteinen, keittiö sekä olohuone. Tilaan tulee irtokalusteina ruokapöytä tuoleineen. Pöytään pitäisi mahtua 10-12 henkeä, tykätään kokkailla ja istua iltaa kavereiden kanssa. Nykyinen pöytä menee vaihtoon, kun se on naarmuuntunut niin pahasti, ettei sitä voi pelastaa. Tämä oli se meriselitys... Tunnustetaan että haluan tältä osalta myös vaihtelua. Vanha pöytämme on occa-sarjaa, tuolit ovat mustat calligariksen tramat.


Vanha jatkettava ruokapöytä. Keskelle tuleva jatko-osa harjattua alumiinia.
Tuolitkin näkyvät hieman.
 
 


Tuolin jalat ovat harjattua terästä, kuvassa näyttävät jostain syystä sinisiltä.

 
 
 
Näitä meiltä löytyy kuusi kappaletta, lisää hankittaisiin 2-4 kappaletta.
 
 
Ajattelin yhdistää tuolit johonkin "rouheaan" pöytää. Siinä saisi näkyä aika, voi siis olla hyvinkin kulunut. Aada-sisustukselta löytyy kivan näköisiä pöytiä sekä koko vaihtoehtojakin riittää.
 
 
 
 
 
Kuvat tulevat näin pieninä, kun suurennettaesssa näyttävät onnettoman suttuisilta.
 
 
 
 Vepsäläiseltä löytyy tällaisia ihanuuksia.
 
 
 

 

 
Kyseessä Fritz Hansenin ESSAY-PÖYTÄ. Ihana ja kallis...
 
 
 
 
 
 
Tämä SUVANTO-PÖYTÄ on myöskin todella kiva, saa eri viilupintoina.
 
 
 
Valaisin menee myös vaihtoon, tällä kertaa tulee vähemmän bligbligiä. Meillä on ollut ruokapöydän päällä sellainen metallitankoon viritelty kristallivalaisin. Hankittu Helsingin keskustasta, Unelma-nimisestä sisustusliikkeestä, jota ei taida enää olla olemassa.
 
 
 
Kuvan yläreunassa näkyy osa siitä vaihtoon menevästi valaisimesta, aikaisemmassa kuvassa näkyy paremmin. Taustalla  olohuoneessa ollut valaisin, joka voisi EHKÄ käydä ruokapöydän päälle.
 

 
 
 

Tai sitten jotain ihan muuta...
 
 
 
 
 
 
Tom Dixonin BEAT LIGHT FAT
 
 
 
 
 
 
 
Norman Copenhagenin BELL
 
 
 
 
 
 
Ja Muuton MYY
 
 
Ja vieläpä kaksi kappalein, hei mä en malta odottaa!
 
Jane
 
 
 
 
 

Ei kommentteja: